Események

Jogi séf - Odaadással főzz

2023. November 25. 


Legyél részese egy lélekemelő vegán főzőtanfolyamnak. Megtanítunk hogyan főzz karma mentesen mint egy jógi. Közös főzés és beszélgetés a védikus táplálkozásról, életmódról, és bölcsességről.

Program:

Elkészítünk együtt egy vegán menü sort, amit a védikus szokások szerint közösen megszentelünk, majd együtt elfogyasztunk.

9:30: Érkezés

9:45: Szentély látogatás

10:15 Közös főzés, oktatás

13:30 Ebéd és kötetlen beszélgetés

A programon való részvételeddel a Krisna-tudatú hívők karácsonyi jótékony munkáját támogatod, hogy az ünnepi időszakban több tízezer rászoruló honfitársunk részesülhessen a megszentelt étel áldásában.

A részvétel díjja minimum 10 000 forint. (persze felső határt nem szabunk meg. :))

A helyszínen a védikus irodalom számos csodás kötetéből is választhatsz majd, hogy ezzel szellemi táplálékot is vihess magaddal!

Érkezési szàndékodat jelezd, a helyek limitàltak:

0630-608-6390

Várunk szeretettel!


Szakrális Női Kör 

Szárnyalás és lendület


SZAKRÁLIS NŐI KÖR INDUL


NŐISÉGÜNK TISZTA MEGÉLÉSE, AZAZ EMLÉKEZÉS ÉS KAPCSOLÓDÁS A BENNÜNK LÉVŐ TISZTA ÉS ÁLDOTT NŐI MINŐSÉGHEZ


Ebben a Szakrális Női Körben egy rendkívül mély, gyógyító és transzformáló 8 alkalmas belső utazás vár rád. A átformálhatod életed legfontosabb területein a női minőséged megélését, és kibontakoztathatod magadban azt az eredendő tisztaságot és szépséget, ami mindig is ott rejtőzött benned. Megtanulhatod, hogy milyen a tiszta szív útját járni, ami nemcsak a létezésed szempontjából esszenciális, hanem a Férfiban való hit és a vele való Egység megtalálásának is az alapja.Mitől Szakrális ez a Női Kör? Attól, hogy elvezet az egész életedet átszövő tiszta kapcsolódáshoz önmagaddal és másokkal, utat nyit az önazonosság megtalálásához és felvállalásához, ami által szabadon élheted meg nőiségedet a hétköznapokban, és amitől örömtelivé válik női létezésed.A folyamat során, a 8 alkalommal 8 kapun fogunk átkelni. A kapuk egymásra épülnek, így becsatlakozni a program közben nem lehet. A folyamat indulása előtt minden jelentkezővel beszélgetni fogok, hogy tudatosan vállalt döntés és elköteleződés születhessen benne a részvételt illetően. A program egy beavatással zárul majd, amiben kizárólag azok részesülhetnek, akik mind a 8 kaput végigjárják.A program azok számára ajánlott, akik:szívből el tudnak és el akarnak köteleződni a nőiségükkel való mélyreható kapcsolódás irántgyógyulni szeretnének nőiségükben testi, lelki, szellemi síkonnem tudják vagy nem merik megélni azt a nőt, akik szeretnének lenninőként boldogtalanok, akár párkapcsolatban, akár egyedül élnekúgy érzik, itt az idő a változásra, változtatásranyitottak arra, hogy egy elfogadó, támogató és bizalmi alapon működő Női Körrel kapcsolódjanak, és akár új barátságokra tegyenek szert.


Létszám: maximum 16 fő.


HELYSZÍN: Dharsan Jóga stúdió
Időpontok: összesen 8 alkalom, szombatonként 

15 - 18 óra között, általában 2 heti rendszerességgel:

Január 13,

január 27,
február 10,
február 24.
Március 9.
Március 23.
Április 6.
Április 20.   

Hozzájárulás: 10.000 Ft/alkalom.

Az 8 alkalom egy összegben történő befizetése esetén 9.000 Ft/alkalom, a teljes program: 72.000-Ft

további info: 0630-608-6390
email: b.vaczi.erika@gmail.com Kevesebb jelenjen meg